Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Irak

Onroerend goed te koop in Irak

Irak, officieel de Republiek Irak, is een staat in West-Azië. Het grenst in het noorden aan Turkije, in het zuiden aan Saoedi-Arabië en Koeweit, in het noordwesten aan Syrië, in het westen aan Jordanië en in het oosten aan Iran. De hoofdstad is Bagdad.

Erbil is de vierde stad van Irak, na Bagdad, Basra en Mosul. Het ligt 80 kilometer ten oosten van Mosul en is de hoofdstad van Iraaks Koerdistan. Erbil is een van de beste plaatsen om onroerend goed te koop te kopen in Irak. Erbil wordt beschouwd als een van de oudste continu bewoonde steden ter wereld met opnames van het stadsleven dat teruggaat tot 6000 n.Chr.

Erbil is de economische hoofdstad van de regio Koerdistan en behoudt een belangrijke rol in Irak, en trekt een groot aantal mensen aan die proberen te profiteren van de economische groei en veiligheid van de stad. Met de grote koolwaterstofreserves van Koerdistan en de veiligheid, in vergelijking met de rest van het land, wordt verwacht dat de economie de groei zal ondersteunen, waardoor de vraag naar onroerend goed en sociale infrastructuur verder zal toenemen.

Door de toename van de bevolking en de verwachte economische groei blijft de vraag naar vastgoedprojecten (residentieel, commercieel, onroerend goed te koop in Irak en hotel) en sociale infrastructuurprojecten zoals onderwijs- en gezondheidsfaciliteiten in de regio toenemen.

Politiek risico blijft echter de grootste zorg. Recente fysieke geschillen met Bagdad hebben geleid tot bezorgdheid over de verslechtering van de betrekkingen tussen Erbil en de centrale overheid. Dit is momenteel echter in evenwicht met de toename van het geweld in niet-Koerdisch Irak en mogelijke vredesopbrengsten sinds de recente toenadering.

De residentiële vastgoedmarkt in Erbil vertoont een aanhoudende potentiële groei. De marktfundamenten blijven sterk, ondersteund door een trage groei van het aanbod. Overheidsstudies schatten dat er in de komende 5 jaar in totaal 112.500 wooneenheden nodig zijn. Afgaande op de bouwactiviteiten in de stad is het echter twijfelachtig of dit volume aan wooneenheden op tijd zal worden opgeleverd. Dit heeft de schatting ook alleen betrekking op de groei van de bevolking en houdt geen rekening met de vraag die wordt gegenereerd door kopers die geïnteresseerd zijn in onroerend goed te koop uit andere delen van Irak, wat zou kunnen leiden tot verdere druk op het aanbod

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Al-jamiaa is een van de best georganiseerde districten in Bagdad die is gekozen voor de universitaire docenten. Ik ben de huiseigenaar van 3 verhalen,...
Cod. 27858

Verkoop Villa, Irak, Baghdad, Baghdad, Baghdad

Reserved negotiation
Verkoop
Villa

220 m²
villa te koop
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB